Αναλυτικά Χαρακτηριστικά

Η πλατφόρμα 4Schools, είναι η μια καθαρόαιμη διαδικτυακή πλατφόρμα για την αποτελεσματική διαχείριση κάθε σχολείου και εκπαιδευτήριου. Δίνει στους υπεύθυνους του εκπαιδευτικού οργανισμού τον πλήρη έλεγχο του σχολείου του καλύπτοντας όλες τις δραστηριότητες από την παρακολούθηση των μαθητών μέχρι την επικοινωνία με τους γονείς και την παραγωγικότητα των εκπαιδευτικών.

Φρέσκο, απλό, ευέλικτο και αξιόπιστο θα αγαπηθεί από όλους: μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, προσωπικό. Το 4Schools δεν είναι μόνο ένα γραμματειακό διαχειριστικό σύστημα του εκπαιδευτηρίου. Σας επιτρέπει να υιοθετήσετε έναν εντελώς νέο τρόπο λειτουργίας και αποδοτικότητας.

Το διοικητικό προσωπικό εξασφαλίζει πολύτιμο χρόνο καθώς απαλλάσσεται από επίπονες διεκπεραιωτές εργασίες.

Οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το 4Schools από το σπίτι ή το γραφείο τους, για να ελέγξουν και να ενημερωθούν για την πρόοδο των παιδιών τους.

Οι μαθητές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, για να ενισχύσουν δημιουργικά τη διαδικασία της μάθησης, έχοντας πρόσβαση εκπαιδευτικό υλικό αλλά και σε προσωπικά εκπαιδευτικά portfolios και reports.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι συνεργάτες σας μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, για να επικοινωνήσουν με το σχολείο και τους μαθητές, να αναθέσουν εργασίες, να διαχειριστούν δεδομένα και να πραγματοποιήσουν εργασίες, που στο παρελθόν μπορούσαν να κάνουν αποκλειστικά από τον χώρο του σχολείου.

Ανοιχτής αρχιτεκτονικής και πλήρως παραμετρικό το 4Schools είναι κατάλληλο για κάθε τύπου εκπαιδευτικό οργανισμό: Σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, παιδικούς σταθμούς, φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών, ωδεία, σχολές χορού, κολλέγια, ινστιτούτα μεταλυκειακής εκπαίδευσης, κέντρα ελευθέρων σπουδών, αλυσίδες franchise, Ταχύρυθμα τμήματα και σεμινάρια.